ОСОБЛИВОСТІ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ДОГОВОРУ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖУ ЗАЛІЗНИЧНИМ ТРАНСПОРТОМ - Єрофєєнко, Л. В.; Ерофеенко, Л. В.; Yerofyeyenko, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Виявлено проблемні питання та розбіжності між нормами загального і спеціального законодавства щодо правового регулювання договору перевезення вантажу. Сформульовано пропозиції стосовно удосконалення особливостей правового регулювання договору перевезення вантажу залізничним транспортом.
ОСОБЕННОСТИ ПРАВОВОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ ДОГОВОРА ПЕРЕВОЗКИ ГРУЗА ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНЫМ ТРАНСПОРТОМ
SPECIFIC FEATURES OF LEGAL REGULATION OF THE CONTRACT OF CARGO TRANSPORTATION BY RAILWAY TRANSPORT
Keywords: залізничний транспорт; договір перевезення вантажу; правове регулювання; вантажообіг; железнодорожный транспорт; договор перевозки груза; правовое регулирование; грузооборот; railway transport; contract of cargo transportation; regulation; turnover; 349.2