Удосконалення процесу управління підвищенням конкурентоспроможності підприємства - Білецький, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Для виконання поставлених у роботі завдань використано такі загальнонаукові методи: метод пізнання, теоретичного узагальнення й порівняння; метод системного аналізу та синтезу; метод структурного моделювання; метод графічного моделювання; метод економікоматематичного моделювання, метод експертних оцінок. Наукове значення даної кваліфікаційної роботи полягає в тому, що в ній узагальнені та розвинені теоретичні засади та практичні аспекти щодо вдосконалення процесу управління підвищенням конкурентоспроможності підприємства. Доведено, що систематичне оновлення на підприємстві є запорукою його конкурентоспроможності. Здійснено оцінку ефективності зазначеного процесу.
Keywords: зовнішнє; внутрішнє середовище; трансформація; оцінка ефективності; розвиткок підприємства; конкурентоспроможність; теоретико-методичний підхід