Проєкт капітального ремонту мосту в Полтавській області - Гетало, Дмитро Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Виконано аналіз дефектів і пошкоджень, та їх вплив на несучу здатність та довговічність споруди. Розглянуті питання визначення фізико-механічних характеристик матеріалів. На підставі розрахунків основних елементів споруди, які виконано з використанням сучасних методів просторової роботи конструкції визначена вантажопідйомність мосту. Надано рекомендації з подальшої експлуатації мостової споруди. Розділ «Додатки» містить основні технічні рішення і розрахунки, пов’язані з визначенням зусиль в основних елементах мосту та його вантажопідйомності. Друга частина роботи присвячена розробці проекту капітального ремонту мосту.
Keywords: міст; технічний стан; прогонова будова; капітальний ремонт.