Використання міжнародного досвіду щодо адаптації до зміни клімату в Україні - Кириченко, Дмитро Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведено аналіз глобальних трендів та наслідків кліматичних змін в світовому форматі, проаналізовано міжнародні нормативно-правові акти та стандарти і визначено можливості імплементації підходів з адаптації до змін клімату для українських міст.
Keywords: зміна клімату; адаптація; міжнародний досвід