Проект міської СТО легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці - Кислюк, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропоноване спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту паливних систем. Виконано аналіз будови та принципу роботи сучасної системи впорскування дизельних автомобілів. Запропоновано стенд для перевірки технічного стану елементів паливної системи, їх регулювання та своєчасного технічного обслуговування . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: РОЗРАХУНОК; ДІАГНОСТИКА; УСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; ВПРОСКУВАННЯ; ПЕРЕВІРКА; ПАЛИВО; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ