Формування та реалізація стратегій якості в АТП - Конотоп, Кирило Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Наукова новизна одержаних результатів полягає в тому, що в роботі вироблено методичні підходи до формування стратегії якості автомобільного транспорту, а саме: визначено поняття «стратегія якості» як план довготривалого підвищення та утримання рівня якості в належному стані; запропоновано модель формування стратегій якості з врахуванням концепцій всезагального управління якістю та сталого розвитку. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що вони можуть бути використані підприємствами автомобільної галузі для оцінювання рівня якості процесів на АТП та вибору стратегії, орієнтованої на підвищення рівня якості.
Keywords: якість; стратегія; управління; цілі; розгортання цілей; результат