Розроблення процедури моніторингу та вимірювання на харчовому підприємстві - Шабалін, Тимур Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проаналізовані законодавчі та інші нормативно-правові акти і нормативні документи, які стосуються діяльності харчових підприємств щодо організації та проведення необхідних вимірювань. В дипломній роботі розроблена процедура моніторингу та вимірювання на харчовому підприємстві, яка є необхідним елементом системи управління безпечністю харчових продуктів та сприяє забезпеченню якісного моніторингу та вимірювань стану критичних точок контролю на виробництві. Розглянуті питання з охорони праці.
Keywords: вимірювання; єдність вимірювань; засіб вимірювальної техніки; критична контрольна точка; метрологія; метрологічні характеристики; моніторинг