МОДЕЛЮВАННЯ НАВАНТАЖЕНОСТІ ПРИВОДУ КАНАТНОЇ ДОРОГИ З УРАХУВАННЯМ ЗМІЩЕННЯ НЕСУЧОГО КАНАТА НА ОПОРАХ - Ракша, С. В.; Горячев, Ю. К.; Куроп’ятник, О. С.; Куропятник, А. С.; Raksha, S.; Goryachev, Yu.; Kuropyatnik, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Викладено принципи складання математичних моделей навантаженості приводу підвісної канатної дороги маятникового типу, головною особливістю яких є врахування зміщення несучого каната на опорах під час руху вагонів.
МОДЕЛИРОВАНИЕ НАГРУЖЕННОСТИ ПРИВОДА КАНАТНОЙ ДОРОГИ С УЧЕТОМ СМЕЩЕНИЯ НЕСУЩЕГО КАНАТА НА ОПОРАХ
MODELLING CABLEWAY DRIVE LOADING ADJUSTED FOR LOAD CABLE DISPLACEMENT ON SUPPORTS
Keywords: канатна дорога; привід; тяговий канат; навантаженість; окружне зусилля; діаграми; канатная дорога; привод; несущий канат; тяговый канат; нагруженность; окружное усилие; диаграммы; cableway; drive; load cable; traction cable; loading; peripheral force; diagrams; 625.574