Удосконалення організації дорожнього руху в західній частині Холодногірського району Харкова - Надутий, Данило Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження — процес руху транспортних потоків західній частині Холодногірського району м. Харків. Мета роботи — аналіз стану аварійності, організації і управління дорожнім рухом у західній частині Холодногірського району міста Харкова і розробка рішень по поліпшенню організації управління і підвищенню безпеки дорожнього руху в цьому районі. Розроблений комплекс заходів, щодо поліпшення організації руху, результатом їх впровадження є потенційне зниження затримок транспортних засобів, зменшення втрат часу водіїв і пасажирів, зниження обсягів викидів шкідливих речовин у вихлопних газах.
Keywords: організація дорожнього руху; перехрестя; світлофорне регулювання; дорожньо-транспортна пригода; транспортні потоки