Реалізація процесу прийняття рішень при виборі організаційно-технологічних структур ГВС - Ткач, М. М.; Tkach, M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Розглядаються питання побудови формалізованих процедур реалізації процесу прийняття рішень при виборі організаційно-технологічних структур гнучких виробничих систем (ГВС)
Реализация процесса принятия решений при выборе организационно-технологических структур ГВС
Realization of process of decision making at choice of organizationally-technological structures of FMS
Keywords: гнучкі виробничі системи; синтез; аналіз; вибір; прийняття рішень; гибкие производственные системы; анализ; выбор; принятие решений; flexible production systems; synthesis; analysis; choice; decision-making; 628.007.52