Можливості всебічного розвитку студентів на заняттях з іноземної мови - Понікаровська, С. В.; Новікова, Є. Б.; Ponikarovska, Svitlana; Novikova, Yevgeniya (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті розглядається можливість підготовки студента як особи, що володіє хорошими професійними та людськими якостями, має освіту в різних сферах життя та культури та має численні інтереси та якості, необхідні для людини з вищою освітою. У статті запропоновано методи досягнення зазначеної мети під час занять з іноземної мови. Наголошується, що особи-стість викладача відіграє важливу роль у цьому процесі, а саме її здатність розвивати та ро-зширювати знання й обізнаність щодо нових методів і технологій.
Possibility of comprehensive development of students in foreign language classes
Keywords: мотивація; гуманізація; взаємодія; оптимальний; взаємний; motivation; humanization; interaction; optimal; mutual; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.203