Спосіб розрахунку основних параметрів гібридного силового агрегату для спеціалізованих автотранспортних засобів - Рогозін, Ігор Віталійович; Новічонок, Сергій Михайлович; Гнатов, Андрій Вікторович; Рогозіна, Анна Ігорівна; Рогозин, Игорь Виталийович; Новичонок, Сергей Михайлович; Рогозина, Анна Игоревна; Rohozin, I.; Novichonok, S.; Hnatov, A.; Rohozinа, А.; Гнатов, Андрей Викторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Проведене теоретичне обґрунтування способу розрахунку параметрів гібридного силового агрегату для спеціалізованих автотранспортних засобів за умовою забезпечення роботи спеціального обладнання елементами автомобільного шасі. Результати проведених досліджень дозволяють визначити потужність гібридного силового агрегату автомобільного шасі, потужність генератора і ємність АКБ, а також обрати ДВЗ гібридного силового агрегату автомобільного шасі.
Способ расчета основных параметров гибридных силовых агрегатов для специализированных автотранспортных средств
Method for calculating the basic parameters of hybrid power units for specialized vehicles
Keywords: автомобільне шасі; генератор; гібридний силовий агрегат; електричний двигун; коефіцієнт динамічності; мотор-генератор; спеціалізований автотранспортний засіб; автомобильное шасси; гибридный силовой агрегат; электрический двигатель; коэффициент динамичности; специализированное автотранспортное средство; automobile chassis; generator; hybrid power unit; electric motor; dynamic factor; motor-generator; specialized motor vehicle; 629.33:681.51; 10.30977/VEIT.2018.13.0.5