Експлуатаційне утримання автомобільної дороги Південний обхід м. Кропивницький з удосконаленням системи тимчасового снігозахисту - Бреус, Дмитро Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проаналізовані умови експлуатації дороги, виконана оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки проведення робіт. Розроблено технології робіт з весняного, літнього і осіннього експлуатаційного утримання дороги, зимового утримання дороги.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; земляне полотно; дорожній одяг; снігозахист; снігоочищення технологія та організація робіт; охорона праці; охорона навколишнього середовища