Методичні вказівки до практичних занять студентів з дисципліни «Повірка та калібрування засобів вимірювальної техніки» : для студентів галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» спец. 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» - Медведовська, Я. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Ці методичні вказівки призначені для студентів четвертого курсу галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» з метою надання допомоги при підготовці та виконанні практичних занять з дисципліни «Повірка та калібрування засобів вимірювальної техніки». Ці методичні вказівки направлені навчити студентів методичним основам проведення повірки і калібрування засобів вимірювання різних величин, визначення та аналізу метрологічних характеристик засобів вимірювальної техніки.
Keywords: метрологія; повірка; калібровка; засоби вимірювальної техніки; практичні заняття