Розробка моделі попиту на міські пасажирські перевезення міста Черкаси - Желіба, Антон Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто методи формування потреб населення в пересуваннях та методи обстеження пасажиропотоків. Проаналізовано статистику потреб населення в пересуваннях в місті Черкаси. Розраховано місткості транспортних районів по відправленню та прибуттю. Проведено розрахунок матриці пасажирських кореспонденцій за рівноймовірною та гравітаційною моделями.
Keywords: маршрутна мережа; транспортна модель; міський пасажирський транспорт; мікрорайонування міста; транспортні райони; місткість транспортних районів; матриця кореспонденцій