Стенд для діагностування гідромашин об'ємного гідроприводу - Глушкова, Діана Борисівна; Багров, Валерій Анатолійович; Скрипніков, Віктор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Стенд для діагностування гідромашин об'ємного гідроприводу містить систему діагностування гідроприводу в цілому та його основних агрегатів. Додатково містить реле температури для вимірювання та контролю температури та зливний фільтр для вимірювання вмісту металевих включень у робочій рідині.