Підвищення ефективності системи адресної доставки вантажів роздрібної торгівельної мережі м. Харкова - Коваль, Анжеліка Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі запропонований підхід до визначення раціонального способу здійснення адресної доставки на прикладі роздрібної торгівельної мережі АТБ м. Харкова. Проаналізовано існуючі підходи до визначення вартості адресної доставки, проведено опис сучасних способів адресної доставки, серед яких виділено чотири: доставка легковими автомобілями з двигуном внутрішнього згорання, велосипедами, мопедами та піша доставка у межах міста, та визначено витрати на здійснення такого типу доставки та час виконання замовлення для різних способів.
Keywords: ланцюг постачань; адресна доставка; час доставки; собівартість замовлення; витрати на організацію доставки