Дослідження достовірності методів розпізнавання показань декадних лічильників газу - Плечова, Євгенія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі проведені дослідження достовірності розпізнавань показань декадних лічильників газу з впровадженням нейромережевих методів, розроблена методика та алгоритм розпізнавання показань лічильників газу за даними фотофіксації з використанням Python та хмарного сервісу Colab.
Keywords: алгоритм обробки; газовий лічильник; нейронна мережа; показання; розпізнавання; цифрова декада