Сучаснi вимоги до навчання статистицi - Михайленко, А. Г.; Mikhailenko, A. G. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Статистичний аналіз стає все більш вагомою складовою знань у сучасному світі. Підготовка висококваліфікованих інженерів, здатних приймати правильні рішення, вимагає навчання методам сучасної статистики у тісному поєднанні з фаховою освітою.
Современные требования к обучению статистике
Modern requirements to teaching statistics
Keywords: статистична освіта; статистичне мислення; cтатистична грамотність; нові технології у навчальному процесі; статистическая образование; статистическое мышление; Статистическая грамотность; новые технологии в учебном процессе; statistical education; statistical thinking; statistical literacy; new technologies in the teaching process; 621.863.2; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.85.0.139