Технологія будівництва автомобільної дороги в обхід с. Михайлівка довжиною 7,195 км у Донецькій області - Сторчак, Віталій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведена оцінка кліматичних умов району будівництва, визначенні параметри ґрунту, визначення параметрів спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва во-допропускної труби, технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна, технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу. Сформовані питання контролю якості, охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: Автомобільна дорога; Будівництво; технологія та організація робіт; водопропускна труба; земляне полотно; дорожній одяг; контроль якості; охорона праці; охорона навколишнього середовища