Дослідження достовірності вимірювань швидкозмінного тиску датчиком САФІР 2171 - Кінаш, Ілля Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – датчик тиску. Предмет дослідження – динамічні похибки датчика тиску. Мета роботи – розробити методику оцінки динамічних похибок датчика тиску. Метод дослідження – аналітичні методи, методи математичного моделювання, методи експериментальних досліджень. В магістерській роботі розглянуто походження та види динамічних похибок вимірювань датчика тиску, розроблено методику оцінки динамічних похибок вимірювань. Проаналізовано результати оцінок динамічних похибок та їх вплив на достовірність вимірювання датчика тиску САФІР 2171.
Keywords: амплітудно-фазова характеристика; амплітудно-частотна характеристика; аналого-цифровий перетворювач; датчик тиску; динамічна похибка; інерційність; перехідний процес