Розробка зони діагностики легкових автомобілів на СТО - Бердиченко, Віталій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі було розроблено технологічні карти ескізів по ремонту підвіски автомобілів ВАЗ – 2108 та Skoda Octavia Tour. Проведено аналіз та обрано необхідне обладнання для ремонту агрегатів автомобіля. Розроблено заходи щодо безпеки життя і діяльності людини на посту діагностики.
Keywords: АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; ДІАГНОСТИКА; УСТАТКУВАННЯ; ПІДВІСКА