Спосiб догляду за бетоном - Толмачов, Сергiй Миколайович; Бєлiченко, Олена Анатолiївна; Толмачов, Дмитро Сергiйович (My University, 2014)
Спосіб догляду за бетоном, починається відразу після укладення і ущільнення бетонної суміші і обробки поверхні бетону, причому після нанесення плівкоутворюючого матеріалу проводиться подальший періодичний полив поверхні бетону (або мішковини, піску та ін. матеріалів, покладених на поверхню бетону) протягом перших 3-7 діб твердіння (в залежності від температури навколишнього середовища).
Keywords: дорожнi покриття, асфальтобетоннi