АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНЦІЙ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ В ГАЛУЗІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Мнушка, О. В.; Mnushka, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Використання хмарних технологій у процесі навчання студентів університетів дозволяє сформувати компетенції в галузі інформаційних та комп’ютерних технологій з урахуванням вимог бізнесу до фахівця початкового (і більш високого) рівня, який повинен бути компетентним і у своїй предметній галузі, і в питаннях застосування комп’ютерної техніки для вирішення повсякденних завдань.
АНАЛИЗ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ОБЛАЧНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ ДЛЯ ФОРМИРОВАНИЯ КОМПЕТЕНЦИЙ ПРИ ОБУЧЕНИИ В ОБЛАСТИ ИНФОРМАЦИОННЫХ И КОМПЬЮТЕРНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ
ANALYSIS OF USING CLOUD COMPUTING FOR COMPETENCE DEVELOPMENT IN THE STUDY FIELDS OF INFORMATICS AND COMPUTER TECHNOLOGIES
Keywords: cloud computing; SaaS; PaaS; IaaS; DigComp; e-Learning; 004.77:378.147