Комплексна робота: "Застосування сучасних технологій та перспективних матеріалів при реконструкції та відновленні автодорожнього мосту". Частина 2 - Абу, Мустафа Мохамед Ахмед (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі досліджуються сучасні та перспективні технології і матеріали , що застосовують при реконструкції мостів на прикладі реального мосту. Виконаний огляд літературних, нормативних та наукових джерел, розглянуті сучасні світові напрями відновлення опор. Досліджені схеми виконання робіт з підсилення опор, ставляться питання проведення реконструкції мосту під сучасні навантаження з перерахунком опор.
Keywords: мости; опори; реконструкція; відновлення; технології; перспективні матеріали; живучість