Реструктуризація підприємства на основі розвитку його конкуретного потенціалу - Кирчата, І. М.; Шершенюк, О. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
В статті розглянуто актуальні питання, пов’язані з реструктуризацією підприємств, досліджено сутність та визначено місце реструктуризації підприємства в системі забезпечення його конкурентної стійкості.
Keywords: реструктуризація; управління реструктуризацією; конкурентний потенціал; re-structuring; management of the re-structuring; competitive potential; 331.522: 339.137.22