Застосування синтетичного віску Sasobit під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-0719 Іршава – Виноградів км 7+000 – км 27+000 в Закарпатській області - Рачек, Михайло Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуті питання аналізу природно-кліматичних умов експлуатації ділянки дороги, проаналізовано її експлуатаційний стан, обґрунтовано та призначено види ремонтних робіт, досліджено влив модифікатора Sasobit на фізико-механічні властивості асфальтобетонів та запропоновано його використання під час проведення капітального ремонту, виконано розрахунок об'ємів ремонтно-будівельних робіт, розроблено технологію та організацію виконання робіт з ямкового, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги.
Keywords: модифікатор; капітальний ремонт; поточний ремонт; ямковий ремонт; асфальтобетон дрібнозернистий; транспортно-експлуатаційний стан