Оцінка роботи елементів мосту через р. Ворскла на 65 км а/д Н-12 Суми – Полтава під дією сучасних навантажень - Царук, Володимир Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі розглянуто визначення техніко-експлуатаційного стану споруди з урахуванням виявлених дефектів і пошкоджень з подальшим прогнозуванням залишкового ресурсу несучих елементів мосту, а також визначення необхідного складу робіт по ремонту споруди з метою підвищення експлуатаційних характеристик і продовження строку експлуатації мосту.
Keywords: Пропуск сучасних рухомих навантажень; мостова споруда; обстеження; програмні комплекси; навантаження