Проектування бази механізації з обслуговування комплексних загонів машин для спорудження земляного дорожнього полотна - Жмайлов, Олег Олександрович (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі розроблено графік планово-попереджувальних ремонтів та на його базі виконано розрахунки кількісного складу основних підрозділів бази механізації, визначено площі її виробничого корпусу, складів, стоянок для зберігання машин і кількість працівників на підприємстві. Спроектовано генеральний план бази механізації, виробничий корпус та пост ТО. Виконано оцінку економічного ефекту від впровадження поста обслуговування гідросистем БДМ.
Keywords: база механізації; графік ППР; виробничий корпус; генеральний план