Встановлення раціональних параметрів температури робочої рідини у гідроприводі екскаватора четвертої розмірної групи за різних умов експлуатації - Пімонов, І. Г.; Погорілий, І. В.; Федючков, М. В.; Pimonov, I. G.; Pohorilyi, I. V.; Fedyuchkov, M. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті розглянуто гідропривід сучасного екскаватора, на якому встановлено вплив температури робочої рідини на потужність, у залежності від технічного стану гідро елементів. Проведені дослідження показали, що нові насоси й які мають експлуатаційний знос, мають різну раціональну температуру робочої рідини.
Establishment of rational parameters of tem-perature of working liquid in the hydraulic drive of the excavator of the fourth dimensional group at different equipment
Keywords: робоча рідина; внутрішні витоки; ефективність машин; стабілізація температури; потужність; working fluid; internal leaks; machine efficiency; temperature stabilization; sadness; 625.7.08.002.5; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.98