ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ТИПІВ ПОПЕРЕДНЬО НАПРУЖЕНИХ МОСТОВИХ БАЛОК ПРИ ПРОЕКТУВАННІ АВТОДОРОЖНІХ МОСТІВ - Теміргалієв, В. А.; Гриневицький, Б. В.; Темиргалиев, В. А.; Гриневицкий, Б. В.; Temirgaliyv, V.; Grynevytskyi, B. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано новий тип попередньо напружених балок, виконаних за проектом 108-11-0.2-КБ для навантажень А-15, НК-100. Описано конструктивні вимоги щодо застосування мостових балок при проектуванні. Наводяться деякі результати розрахунків і випробувань конструкцій за даним проектом.
ОСОБЕННОСТИ ПРИМЕНЕНИЯ НОВЫХ ТИПОВ ПРЕДВАРИТЕЛЬНО НАПРЯЖЁННЫХ МОСТОВЫХ БАЛОК ПРИ ПРОЕКТИРОВАНИИ АВТОДО-РОЖНЫХ МОСТОВ
FEATURES OF APPLICATION OF NEW TYPES OF PRESTRESSED BEAMS IN THE DESIGN OF ROAD BRIDGES
Keywords: попередньо напружені мостові балки; розрахункова модель; напружено-деформований стан; предварительно напряжённые мостовые балки; расчётная модель; напряженно-деформированное состояние; prestressed bridge beams; design model; stress-strain state; 624.04: 539.3