Розробка раціональної системи управління запасами ТОВ «Варіант» - Бугайов, Андрій Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі проаналізовано ринок виробників будівельних матеріалів, методи організації товароруху на складі та використання методів управління запасами. Представлено методику аналізу товарних запасів та розробки стратегії управління запасами. Проведено класифікацію номенклатур готової продукції ТОВ «Варіант». Визначені параметри управління запасами для альтернативних стратегій та за критерієм ефективності проведено вибір раціонального варіанту.
Keywords: витрати; зберігання; запаси; метод-АВС; оптимальний розмір замовлення; склад; система товарно-матеріальні цінності; управління запасами