Удосконалення технологічного процесу перевезення запчастин до механічного обладнання при обслуговуванні клієнтури ТК «Аврора» у місті Чернігів - Мацегор, Артем Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: маршрутизація; обсяг перевезень; розвізний маршрут; собівартість