Геодезичне забезпечення нового будівництва адміністративно-складського комплексу на території Полтавської міської територіальної громади - Котляр, Тарас Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – адміністративно-складський комплекс на території Полтавської міської територіальної громади, що знаходиться в процесі будівництва. Мета роботи – забезпечити геодезичний супровід зведення нового адміністративно-складського комплексу на всіх етапах будівельного процесу. Виконано геодезичне забезпечення нового будівництва. Розроблено документацію, яка є заключним елементом реалізації проекту побудови складського комплексу. Складено виконавчий генеральний план та весь перелік супроводжувальної документацію. Польові геодезичні роботи виконані з використанням сучасного геодезичного обладнання. Обчислювальні роботи та креслення виконані за допомогою комп’ютерної техніки та спеціалізованих прикладних програм. Проведено детальне висвітлення геодезичного супроводу та контролю основних етапів будівельно-монтажних робіт.
Keywords: адміністративно-складський комплекс; інженерно-геодезичні вишукування; геодезичні мережі; розмічування; геодезичне забезпечення; контроль; виконавче знімання