Формування права комунальної власності на земельну ділянку загального користування, відведену під місця поховання, по вул. Миру на території с. Лоташеве Тальнівської міської територіальної громади Звенигородського району Черкаської області - Гурський, Богдан Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єктом дослідження виступає земельна ділянка комунальної власності Тальнівської міської територіальної громади, надана для формування та реєстрації права комунальної власності на ділянку загального користування, відведену під місця поховання. В результаті розробки кваліфікаційної роботи були опрацьовані законодавчі, підзаконні та нормативно-правові акти України, які застосовуються в сфері геодезії та землеустрою. Виконано опис та характеристика об’єкта дослідження. Проведені інженерно-геодезичні вишукування на об’єкті дослідження, камеральна обробка польових інженерно-геодезичних вишукувань в програмах AutoCAD та Digitals за результатами інженерно-геодезичних робіт. Визначено етапність та етапи виконання робіт щодо розробки проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загального користування під місця поховання по вул. Миру на території с. Лоташеве Тальнівської міської територіальної громади Звенигородського району Черкаської області.
Keywords: землі комунальної форми власності; проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки; місця поховання