Розробка інформаційно-освітнього веб-порталу - Красильнік, Максим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуто створення інформаційно-освітнього веб-порталу, використовуючи такі технології як ASP.NET Core та Angular.
Keywords: ASP.NET CORE; MVC; JAVASCRIPT; HTML; CSS; MULTILAYER; ARCHITECTURE; C#; ОХОРОНА ПРАЦІ; ЕРГОНОМІКА