Підвищення ефективності перевезення вантажів за разовими замовленнями автомобілями ТОВ «АВРОРА-ТРАНС» - Бєлоусов, Денис Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ТОВ «АВРОРА-ТРАНС» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів дослідження у другому кварталі 2024 року. Область застосування: результати дослідження можуть бути використані в містах України.
Keywords: замовлення; клієнт; витрати; зворотне завантаження; міжміське сполучення; модель