Удосконалення технологій ремонту мостової споруди - Дремлюга, Євгеній Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – міст через канал біля м.Снігурівка на км 104+531 автомобільної дороги Р -81 "Казанка – Снігурівка – Антонівка –/Р -47/" в Миколаївській області. Мета роботи – аналіз технічного стану мосту та можлива ефективність капітального ремонту. У першому розділі описано хід обстеження. У другому розділі виконано аналіз результатів обстеження і фіксація дефектів. У третьому розділі описана інструментальна зйомка, склад робіт та її результати . Четвертий розділ являє собою відомість дефектів. У п’ятому розділі ведеться оцінка техніко - експлуатаційного стану споруди. У шостому і сьомому розділі визначаємо залишковий ресурс мосту після відновлення та робимо висновки за результатами. З восьмого по дванадцятий розділ описуємо організацію капітального ремонту, технологічні процеси, охорону праці та виконання якості робіт. Розділ «Додатки» містить креслення «Загальний вигляд мосту», «Поздовжній профіль», «Поперечники проїзної частини».
Keywords: міст; капітальнй ремонт; обстеження; дефекти; монолітна плита; гідроізоляція