Напрямки підвищення безпечних умов руху в нічний час доби - Верещака, Артем Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено теоретичних основи психофізіологічного сприйняття водієм дорожніх об’єктів в темний час доби з обґрунтування реакції сприйняття водіями об’єктів навколишнього середовища та напрямки забезпечення видимості, безпеки дорожнього руху, надані вимоги до технічних засобів організації та регулювання дорожнього руху вночі.
Keywords: підвищення безпеки руху; автомобільна дорога; проїзна частина; інтенсивність; безпека руху; транспортно-експлуатаційі показники; критерії оцінки; приборне забезпечення; придорожнє довкілля