Реконструкція підвісного пішохідного мосту через річку Лопань біля заводу «Світло Шахтаря» у місті Харкові. Частина 2 - Сторожук, Андрій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглядаються виклики які постають перед інженерами при проектуванні та будівництві мостових споруд в умовах великих міст. Виконується огляд нормативних, науково- технічних, сучасних періодичних та електронних джерел інформації з питань проєктування штучних споруд, особливо в містах. Розглядаються прийняті проектні рішення по реконструкції підвісного пішохідного мосту через річку Лопань біля заводу «Світло шахтаря» в місті Харкові.
Keywords: Буронабивні палі; мостове полотно; опори; опорні частини; пішохідний міст; перехідні плити; перильна огорожа; прогонова будова; фундаменти