Розробка алгоритму планування зарядки електротранспорту для мінімізації пікового навантаження та оптимізації електроспоживання - Науменко, Дмитро Григорійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи - розробка алгоритму планування зарядки електронних транспортних засобів з метою мінімізації пікового навантаження, а також проектування системи оптимізації електроспоживання під час зарядного процесу. Об’єкт дослідження - процес зарядки електричних транспортних засобів та його вплив на електроенергетичну систему. Предмет дослідження - алгоритми планування зарядки електротранспорту для мінімізації пікового навантаження та система оптимізації електроспоживання під час зарядного процесу.
Keywords: алгоритму планування; електричний транспортний засіб; ємність батареї електромобіля; енергетичні системи; електроспоживання; зарядка електротранспорту