АНАЛІЗ ЗМІНЮВАННЯ ВНУТРІШНІХ ЗУСИЛЬ В ЕЛЕМЕНТАХ ВИСЯЧОЇ КОМБІНОВАНОЇ СИСТЕМИ ЗАЛЕЖНО ВІД СПІВВІДНОШЕННЯ ЇЇ ПАРАМЕТРІВ ЗА СТАТИЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Голеско, Валентина Олександрівна; Віхров, Є. О.; Лукін, Д. О.; Лизогуб, А. В.; Голеско, Валентина Александровна; Вихров, Е. А.; Лукин, Д. А.; Golesko, V.; Vikhrov, E.; Lukin, D.; Lizogub, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядаються результати розрахунку висячої комбінованої системи, завантаженої симетричним та довільним навантаженням, з метою оцінки впливу співвідношення стріли про-висання троса та прольоту балки жорсткості на внутрішні зусилля.
АНАЛИЗ ИЗМЕНЕНИЯ ВНУТРЕННИХ УСИЛИЙ В ЭЛЕМЕНТАХ ВИСЯЧЕЙ КОМБИНИРОВАННОЙ СИСТЕМЫ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ СООТНОШЕНИЯ ЕЕ ПАРАМЕТРОВ ПРИ СТАТИЧЕСКОЙ НАГРУЗКЕ
ANALYSIS OF СHANGES OF INTERNAL FORCES IN THE ELEMENTS OF HANGING COMBINED SYSTEM BASED ON THE RATIO OF ITS PARAMETERS UNDER STATIC LOADING
Keywords: висяча комбінована система; стріла провисання троса; прольот балки жорсткості; внутрішні зусилля; висячая комбинированная система; стрела провисания троса; пролет балки жесткости; внутренние усилия; hanging combined system; sag cable; stiffness beam; internal forces; 624.21