Вплив сумішевого бензина Ае-95 на витрату палива автомобіля Шкода Октавія - Шевченко, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У дипломній роботі було проведено аналіз альтернативних видів палива. Проаналізовано експлуатаційні фактори, що впливають на витрату палива. Проведено аналіз програм України про використання альтернативних видів палива на автомобільному транспорті. Описано експеримент в лабораторії кафедри ТЕСА зі зміни витрати палива на автомобілях при використанні різних бензинів. Висвітлено питання з охорони праці при проведенні експерименту.
Keywords: альтернативні види палива; класифікація; експлуатаційні фактори; автомобіль; експеримент; дослідження; сумішеві бензини; паливна економічність