Управління конкурентоспроможністю транспортного підприємства - Ткаченко, Єгор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Виходячи з поставленої мети, завданнями кваліфікаційної роботи бакалавра є: розгляд теоретичних засад управління конкурентоспроможністю підприємства; дослідження методик оцінки конкурентоспроможності; дослідження чинників, які впливають конкурентоспроможність транспортних підприємств; проведення аналізу фінансово-господарської діяльності та конкурентоспроможності транспортного підприємства ТОВ «АМТ Логістика»; розробка рекомендацій щодо вдосконалення управління конкурентоспроможності підприємства; розрахунок економічної ефективності запропонованих рекомендацій.
Keywords: конкурентоспроможність; управління; транспорт; ефективність діяльності