Модернізація екскаватора за допомогою встановлення грейферного обладнання вантажопідйомністю 3 т - Романченко, Андрій Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглянуто питання, які пов’язані із визначенням та проектуванням змінного робочого обладнання на екскаватори 4-ї розмінної групи. Проведено зроблені усі необхідні розрахунки агрегатів по визначені параметри основних виконавчих механізмів робочого обладнання. Крім розрахунків представлено аналіз існуючий на даний час конструкцій для виконання поставленої задачі у проекті.
Keywords: екскаватор; транспортування; грейфер; скидування