Зміна кутів сходження коліс на перехідних режимах руху автомобіля - Щербина, А. В.; Shcherbyna, A. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Представлено обладнання для дослідження експлуатаційних показників автомобіля та розглянута зміни кутів сходження коліс на перехідних режимах руху автомобіля.
Изменение углов схождения колес на переходных режимах движения автомобиля
Сhange toe-in angles of the wheels on transition mode of movement car
Keywords: автомобіль; підвіска; сходження коліс; розгін; гальмування; автомобиль; подвеска; схождение колес; разгон; торможение; car; suspension; toe-in; acceleration; braking; 629.113