Проектування капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя на ділянці км 4+200 – км 5+732,70 - Малхасян, Ернест Амаякович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – ділянка автомобільної дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя від км 4+200 до км 5+732,70. Предмет дослідження – стан дорожнього одягу та умови руху на ділянці автомобільної дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя від км 4+200 до км 5+732,70. Мета роботи – полягає в розробці проекту капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя від км 4+200 до км 5+732,70, включаючи оцінку проектного рішення та розробку заходів з організації дорожнього руху. Сферою застосування дипломної роботи є проведення капітального ремонту на ділянці автомобільної дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя від км 4+200 до км 5+732,70. Результати роботи включають аналіз початкових параметрів даного відрізку дороги, проектування поздовжнього профілю та плану траси, розробку штучних споруд, земляного полотна та конструкцій дорожнього покриття, аналіз методів оцінки безпеки дорожнього руху, оцінку безпеки руху на цьому відрізку за епюрами приватних та підсумкових коефіцієнтів аварійності та розробку заходів з організації дорожнього руху.
Keywords: капітальний ремонт; коефіцієнт аварійності; автомобільна дорога; план траси; оцінка проектного рішення; поздовжній профіль