Удосконалення методу діагностування зовнішніх світлових приладів колісних транспортних засобів - Азаров, Євгеній Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломної роботі було запропоновано удосконалити методи діагностування системи освітлення та сигналізації за допомогою роликового стенда. Це дає можливість виставити автомобіль точно відносно приладу для перевірки фар та підвищити точність. Також було запропоновано нову установку приладу для перевірки фар. Установка приладу фар призначена для забезпечення орієнтування приладу щодо автомобіля, установленого з імітацією дорожнього положення після обертання коліс на роликовому стенді. Установка забезпечує перевірку та регулювання фар легкових та вантажних автомобілів і автобусів.
Keywords: ДІАГНОСТИКА; СВІТЛОТЕХНІЧНІ ПРИЛАДИ; БЕЗПЕКА РУХУ; РЕГЛОСКОП; СИСТЕМА ОРІЄНТАЦІЇ; РОЛИКОВИЙ СТЕНД