Вплив ТОВ «Техпровід» на атмосферне повітря - Кузьменко, Тетяна Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначені проблеми розвитку кабельної промисловості України, які пов’язані з правовими й економічними недоліками, характеризовані екологічні аспекти виробництва. Дана характеристика технологічних процесів ТОВ «Техпровід», які призводять до виникнення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, визначено, що технологічне обладнання, що розташовано на підприємстві знаходиться в задовільному стані. Проведено розрахунок обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, визначено 24 джерела забруднення атмосферного повітря з сумарним викидом забруднюючих речовин 168 т/рік.
Keywords: кабельно-провідникова промисловість; екологічні наслідки виробництва; технологічні процеси підприємства; забруднюючі речовини; викиди в атмосферне повітря