ФОРМАЛІЗАЦІЯ ІНТЕРАКТИВНОГО МОНІТОРИНГУ У ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМАХ - Алексієв, Олег Павлович; Алексієв, Володимир Олегович; Хабаров, В. О.; Алексеев, Олег Павлович; Алексеев, Владимир Олегович; Хабаров, В. О.; Aleksiev, О.; Aleksiev, V.; Habarov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглядаються загальні положення та визначення, формалізації процедур інтерактивного моніторингу шляхів сполучення у транспортних системах на прикладі оцінки стану ав-томобільних доріг.
ФОРМАЛИЗАЦИЯ ИНТЕРАКТИВНОГО МОНИТОРИНГУ В ТРАНСПОРТ-НЫХ СИСТЕМАХ
FORMALIZATION OF INTERACTIVE MONITORING IN TRANSPORTATION SYSTEMS
Keywords: інтерактивний моніторинг; шляхи сполучення; формалізація; автомобільні дороги; интерактивный мониторинг; пути сообщения; формализация; автомобильные дороги; interactive monitoring; routes; formalization; highways; 004.8(07)